bästahundförsäkring.se

Sveland
Hem > Sveland

Hundförsäkring – Sveland

Sveland erbjuder bra försäkringar för både vuxna hundar såväl som valpar. Med en hundförsäkring hos Sveland får din hund alltid full veterinärvård livet ut, men du kan också utöka din hundförsäkring med Boost för ett extra bra skydd hela livet. Välj mellan fem olika försäkringar för sällskapshund, jakthund eller för dig med kennel. Allt under ett och samma tak och till riktigt bra priser.

Sveland Hundförsäkring – Populära försäkringsval

Sveland hundförsäkring är ett mycket populärt och uppskattat val. Hit vänder sig privatpersoner som vill försäkra sina sällskapsdjur, men också jägare såväl som uppfödare som vill ha specifika försäkringar som är framtagna för specifika situationer. Hundförsäkring Favorit och Maximal är de mest populära alternativen, men du hittar även Hundförsäkring Olycksfall såväl som Hundförsäkring Special. Oavsett vilken du väljer får du en trygg försäkring till din hund.

Hundförsäkring Favorit

Sveland hundförsäkring Favorit är ett populärt och uppskattat val för alla hundägare. I den här försäkringen får du ersättning för både olycksfall och sjukdomar, såväl som MR och CT, samt fluoroskopi och scintigrafi. Försäkrar du hunden tidigt (innan 4 månaders ålder) får den även ett skydd för ledproblem och skelettsjukdomar, samt skydd för dolda fel. Du får både valprabatt såväl som unghundsrabatt. 

Hundförsäkring Olycksfall

Hundförsäkringen Olycksfall är en mer begränsad försäkring som ger din hund ett skydd mot de vanligaste skador och problem som kan uppstå i samband med olycksfall. Det kan t.ex. handla om att din hund blir skadad eller förgiftad, att den får bitskador eller skador i trafiken. Hundförsäkringen har en lägre kostnad och täcker inte för sjukdomar som hunden an drabbas av. 

Hundförsäkring Maximal

Hundförsäkring Maximal riktar sig till dig som vill ha ett riktigt bra skydd som täcker mer än bara “det vanliga”. I den här försäkringen ingår ett försäkringsbelopp på 140 000 kronor i veterinärvård, samt skydd för ledsjukdomar och skelettsjukdomar, samt dolda fel. För att kunna teckna försäkringen gäller det att din hund är minst 6 veckors gammal, alternativt max 7 år gammal. Försäkringen täcker bland annat MR, CT, fluoroskopi och scintigrafi, samt avlivning och kremering. 

Sveland Hundförsäkring – Självrisk

Det finns både en fast och en rörlig självrisk om du vill nyttja din försäkring via Sveland. Den fasta självrisken är ett fast belopp som betalas in, oavsett hur höga eller låga veterinärkostnaderna blir. Den rörliga självrisken baseras på det kvarstående beloppet.

Fast självrisk

Hos Sveland har du möjlighet att välja hur hög eller låg självrisk du vill ha. Det vanligaste är en fast självrisk på 1900 kronor, men du kan även välja ett högre belopp än så. Fördelen med en högre självrisk är att du får en billigare försäkring och ett lägre månadsbelopp att betala.

Rörlig självrisk

I Hundförsäkring Favorit ligger den rörliga självrisken på 15 %. Är det så att din hund blir sjuk betalar du då den fasta självrisken på 1900 kronor. Därefter betalar du 15 % på den totala kostnaden för den vård och behandling som hunden behöver.

Sveland Hundförsäkring – Villkor

Läs alltid igenom Sveland hundförsäkring villkor innan du väljer din försäkring till hunden. På så sätt vet du vad försäkringen täcker och inte, samt vilka krav som ställs på dig som hundägare och försäkringstagare Du kan hitta just dina specifika villkor på Mina Sidor, alternativt i försäkringsbrevet som du får. På hemsidan kan du även hitta de fullständiga allmänna villkoren för de hundförsäkringar som erbjuds. 

Sveland Hundförsäkring - Pris

Du kan enkelt räkna ut ditt pris direkt på Svelands hemsida. Att räkna ut priset går på några sekunder och du får svar direkt på skärmen. För att veta hur mycket din hundförsäkring hos Sveland kommer kosta behöver du först välja vilken försäkring du vill ha och därefter fylla i information om dig och din hund. Priset För Sveland Hundförsäkring varierar beroende på vad det är för ras och hur gammal din hund är, samt vilket försäkringsbelopp och skydd som du är intresserad av.

Sveland – Kontaktuppgifter

Mail

Använd dig av kontaktformuläret på hemsidan eller chatten om du vill skicka ett mail.

Telefon

Vill du hellre prata med någon i telefon kan du ringa till 046-276 92 00.

Hemsida

Besök Sveland.se om du vill veta mer om försäkringsbolagets hundförsäkringar.